Tilläggsprodukter - Djurpaketet AB

Tilläggsprodukter

Tilläggsprodukter

På denna sida har vi samlat varor som vi har på lager.
Du kan enkelt lägga till dom till ditt nästkommande månads paket.

Kom ihåg att det bara är kunder med aktiva abonnemang som kan köpa produkter från denna sida.

Hund

 • Godis Four Friends Training Treats 400g

  0 av 5

  FourFriends Natural Snacks Training Treats är tillverkade i Schweiz av kontrollerade råvaror. Perfekt som lättuggat belöningsgodis för alla hundar. Mjuka smakfulla bitar som hundarna älskar! Finns i 400 g burk.

  kr 149,00
 • Tugg Four Friends Lamb Sticks 150g

  0 av 5

  FourFriends Natural Snacks är naturgodis från Schweiz. Värmebehandlat och varsamt torkat för att bibehålla nyttiga näringsämnen. Perfekt nyttigt mellanmål som ger tuggmotstånd och ökad tandhälsa. 100 % naturligt och glutenfritt. Kontrollerade råvaror och inga tillsatta konserveringsmedel.

  kr 69,00
 • Tugg Primadog Vridet tuggben med lamm

  0 av 5

  Alla hundar behöver något att tugga på, det är en naturlig instinkt. Tugga hjälper också till att hålla hundens käke stark, tänderna rena, och andedräkten lite fräschare. Hundar som tuggar regelbundet på råhud och andra ben har mindre plack och tandsten på tänderna.

  Att få tugga på saker och aktivera käkmusklerna ordentligt är en viktig del av hundars naturliga beteende: det hjälper till att hålla dem i bra form och får hunden att må bra.

  kr 39,00kr 69,00
 • Leksak KONG Wild Knots Bears

  0 av 5

  Wild Knots Bears kommer helt säkert bli en hit för både hundar och deras ägare. Hundar älskar det knotiga skelettet, och den förstärkta mjuka kroppen innebär extra hållbarhet. KONG Wild Knots Bears piper för att locka till lek och de har mindre fyllning så hunden lättare kan känna skelettet.

  kr 79,00kr 199,00
 • RAUH! Älgtugg

  0 av 5

  Världens enda tuggben av ÄLG, även för allergiska hundar. Mycket hållbart. Tillverkat av älgskinn och torkat enligt traditionella metoder, utan tillsatsämnen.

  kr 79,00kr 99,00

Katt

 • Kattleksak AFP Jumbomus 29cm

  0 av 5

  Se när din katt hoppar, studsar och jagar denna mus med kattmynta. Det prasslande ljudet och det söta utseendet gör den till kattens favorit.

  kr 99,00
 • Klotång Miller 13cm

  5 av 5

  Millers klotång för klippning av klor på de flesta husdjur. Amerikansk modell tillverkad i stål av högsta kvalitet. Har ett säkerhetstopp som garanterar att klon klipps av vid en säker längd. Denna klotång har även ett skydd för bladen när den inte används, enkelt att öppna när du ska använda den.

   

  Tilläggsprodukter kan endast köpas av kunder med aktiva prenumerationer

  kr 119,00

Kanin