Tilläggsprodukter - Djurpaketet AB

Tilläggsprodukter

Tilläggsprodukter

På denna sida har vi samlat varor som vi har på lager.
Du kan enkelt lägga till dom till ditt nästkommande månads paket.

Kom ihåg att det bara är kunder med aktiva abonnemang som kan köpa produkter från denna sida.

Hund

 • Leksak KONG Ballistic Flatz small

  0 av 5

  KONG Ballistic Flatz är tillverkad i extra kraftigt material som håller för lite mer våldsam lek med hund. Den är designad så att den kan flyga långt i luften och så flyter den i vattnet och är därför perfekt som vattenleksak. Den inbyggda pipfunktionen gör leksaken extra rolig. Fantastisk till träning, apportering och interaktiv lek med hunden.

  kr 149,00
 • Leksak Kong Squeaker Donut Large

  0 av 5

  AirKONG tennisboll som donut. Tennisbollen är tillverkad så att den är skonsammot hundens tänder och tandkött och den indbyggda ”squeaker” funktionen görleksaken attraktiv att leka med.

  kr 149,00
 • Leksak Rogz Scrubz Rope

  0 av 5

  Den roliga och färgglada Rogz Scrubz leksaken är skräddarsydd för interaktiv lek med hunden. Det flätade tyget hjälper till att rena hundens tänder, och det knastrande ljudet gör leken extra rolig för både hund och ägare. Hundar älskar att kasta, hämta och dra Rogz Scrubz som är framtagen för interaktiv lek.

  kr 99,00kr 129,00
 • Leksak Trixie Frisbee Flytande

  0 av 5
  kr 59,00kr 79,00
 • Tugg PetNation Shinbone 20-23 cm Hjortron

  0 av 5

  PetNation Hjortron – Med attraktiv hjotron doft för hunden.

  PetNation tugg med smaker från fjällvärlden och de norrländska skogarna är en spännande tuggserie som attraherar hunden. Tuggen är tillverkade av råhud som håller länge. Stärker både tänder och tandkött.

  kr 129,00

Katt

Kanin